Privatlivspolitik

1.Kontaktoplysninger

Dette website udbydes af:
Northern1 International Insurance Brokers OÜ
Tartu mnt. 84A-M302
Tallinn 10112
FirmaREG 12806139
Forsikringsmægler Licens https://fi.ee/en/insurance-0/insurance/insurance-intermediaries/insurance-brokers/northern1-international-insurance-brokers-ou
E-mail: support@Cavitas.dk

 

2.Sådan behandler vi dine personoplysninger

 

2.1 Forbedring af brugeroplevelsen

Når du bruger vores hjemmeside, indsamler vi automatisk oplysninger om, hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på hjemmesiden, din IP-adresse, herunder din omtrentlige netværkslokation samt informationer om din computer, tablet eller telefon. Dette gør vi med henblik på at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden samt lave besøgsstatistik. Indsamlingen sker via cookies, som du giver samtykke til ved dit første besøg på hjemmesiden.

Vi deler din IP-adresse med vores samarbejdspartnere, herunder Google Analytics og Siteimprove, som står for statistik over brugen af vores hjemmeside.

 

2.2 Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til behandlingen af dine personoplysninger.

Oplysning om behandling (indsigtsret)

Du har til enhver tid ret til at få indsigt i den behandling af dine personoplysninger, som foretages, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 15.

 

Ret til berigtigelse
Du har ret til at få berigtiget dine personoplysninger, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 16.

 

Ret til sletning
Du har i særlige tilfælde ret til at få dine personoplysninger slettet, inden tidspunktet for vores almindelige, generelle sletning foretages, jf. artikel 17 i databeskyttelsesforordningen.

 

Ret til begrænsning
Du har i særlige tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset, jf. artikel 18 i databeskyttelsesforordningen.

 

Ret til indsigelse
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 21 og 22.

 

2.3 Adgang til at klage

Du kan til enhver tid rette henvendelse til Forsikring & Pension med en klage over behandlingen af personoplysninger.

Herudover har du ret til at indgive klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk