Hvad betyder Cavitas?

Det latinske ord ‘Cavitas’ betyder ‘hulrum’ eller ‘hulrum i menneskekroppen’.

Mundhulen med tandkød og tænder er et meget vigtigt område af munden, da hjerte-kar-sygdomme, diabetes og luftvejsinfektioner alle har været relateret til dårlig tandsundhed.

Sunde tænder, tandkød og mund kan hjælpe med at mindske risikoen for at udvikle disse og andre alvorlige sygdomme.

Signe Soonberg

Co-Founder of
Cavitas dental insurance broker

Jean Pierre Bredorf

Co-Founder of
Cavitas dental insurance broker

Vores historie om Cavitas

I 2018 begyndte vi at formidle tandforsikringskontrakter i Estland, hvor sådanne forsikringsprodukter som i mange andre lande endnu ikke eksisterede. Tjenesten viste sig at være nødvendig og værdsat. I dag distribuerer vi gerne selvstændige tandlægeforsikringer i i Estland, Danmark og Polen.

Målet med Cavitas er at hjælpe folk med at passe på deres tænder, bevare deres naturlige tænder og gode tandsundhed i lang tid – forhåbentlig resten af livet. Det betyder også, at der tilbydes tandforsikring på en smartere og mere intelligent måde, der understøtter forebyggelse og samtidig dækker forskellige tandbehandlingsomkostninger. Vi sørger for, at al dental-relaterede information er let tilgængelig på mobile enheder.

Sidst men ikke mindst – vi bliver endnu klogere! Bliv hængende!

Cavitas – specialiseret og erfaren

Din Cavitas tandforsikringsudbyder er dansk-estisk ejet forsikringsmægler Cavitas.

I overensstemmelse med vores mæglerpartneres og kunders behov og krav er vores mål at formidle international A-rated forsikringskapacitet til det danske marked.

I Danmark har vi delegeret myndighed (MGA) til at formidle forsikringsaftaler forsikret af den franske Vyv Group MGEN, som med 9 millioner kunder er et af Frankrigs største forsikringsselskaber. MGEN er medlem af garantifonden i Danmark.

Denis Europe, med over 20 års erfaring inden for tandforsikringsadministration og skader, tilbyder Cavitas tandforsikringskunder avancerede skadesystemer til hurtig og præcis behandling af skader.

Kontakt os

Telefonnummer

+45 36 99 26 21

Email addresse

support@godsundhed.dk

"*" indicates required fields