Hvad er tandforsikring?

Formålet med Cavitas tandforsikringsdækning er at godtgøre de udgifter til tandbehandling, du modtager, op til de individuelle behandlingsgrænser og kategorigrænser, der er inkluderet i listen over godkendte behandlinger, i forsikringsperioden.

Cavitas tandforsikring dækker listen over kvalificerede behandlinger som diagnostik og røntgenstråler, bedøvelsesmidler og sedation, fyldninger, rodkanalbehandling, tandekstraktioner og mindre oral kirurgi, diagnose af periodontitis og kirurgisk periodontal behandling, mundbeskyttere og skinner, kroner, broer og proteser, implantater.

Cavitas tandforsikringsdækning gælder for personer, der er 18 - 64 år på forsikringsaftalens startdato og op til 70 år i tilfælde af fortløbende fornyelse.

Cavitas tandforsikringsdækning er berettiget til forsikrede personer, der har bopæl i Danmark, og som har et dansk sygesikringskort, når forsikringsbegivenheden finder sted.

Cavitas dental insurance cover only applies to the teeth that you have in the mouth at the time of joining. Treatment means the replacement of the teeth removed before joining is not covered by insurance.

For at modtage forsikringsdækning kan du henvende dig til enhver tandlæge, der har nuværende registrering hos Dansk Tandlægeforening og har licens til at praktisere i Danmark og i tilfælde af behandling i udlandet til tandlæger, der er passende kvalificerede og licenseret til at praktisere i EU / EEA-medlemsland.

Cavitas tandforsikringspolice har en ventetid på 90 dage undtagen 10+ ansatte obligatoriske grupper.

Visse behandlinger er ikke dækket, medmindre kravet er godkendt af skadeadministratoren, før behandlingen påbegyndes. Disse er:
a) Kroner af flere tænder
b) Bro (er)
c) Tandproteser
d) Implantat (er) - inkluderet knogleforstærkning og sinusløft procedurer

VIGTIG INFORMATION: