Hvad betyder Cavitas?

Det latinske ord ‘Cavitas’ betyder ‘hulrum’ eller ‘hulrum i menneskekroppen’.

Mundhulen med tandkød og tænder er et meget vigtigt område af munden, da hjerte-kar-sygdomme, diabetes og luftvejsinfektioner alle har været relateret til dårlig tandsundhed.

Sunde tænder, tandkød og mund kan hjælpe med at mindske risikoen for at udvikle disse og andre alvorlige sygdomme.

Signe Soonberg

Co-Founder

Jean Pierre Bredorf

Co-Founder

Vores historie

I 2018 begyndte vi at formidle tandforsikringskontrakter i Estland, hvor sådanne forsikringsprodukter som i mange andre lande endnu ikke eksisterede. Tjenesten viste sig at være nødvendig og værdsat.

Vi er glade for nu at kunne tilbyde den selvstændige tandforsikring også i Polen!

Målet med Cavitas er at hjælpe folk med at passe på deres tænder, bevare deres naturlige tænder og god tandsundhed i lang tid – forhåbentlig resten af livet. Det betyder også, at der tilbydes tandforsikring på en smartere og mere intelligent måde, der understøtter forebyggelse og samtidig dækker forskellige tandbehandlingsomkostninger. Vi sørger for, at al dental-relaterede information er let tilgængelig på mobile enheder.

Sidst men ikke mindst – vi bliver endnu klogere! Bliv hængende!

Cavitas – specialiseret og erfaren

Forsikringstjenesteudbyderen er Cavitas Dental Insurance OÜ, en mægler med speciale i tandforsikringsprodukter, licenseret i Estland og autoriseret til at distribuere tandforsikringskontrakter i Polen.

Vi er en agent for vores kunder, og vi handler i deres bedste interesse. Vi gør vores bedste for at tilbyde udvalget af forsikringskontrakter fra forskellige tandforsikringskapacitetsudbydere i Europa.

På grund af detaljerne i tandforsikringsdækningen formidler vi i øjeblikket tandforsikringskontrakter fra 2 meget erfarne forsikringsselskaber med i alt mere end 9 millioner tandforsikringer:

Cavitas tandforsikring OÜ Professionel erstatning Reguleret forsikringsmægler Cavitas tandforsikring OÜ er autoriseret og reguleret af Finanstilsynet (FSA). Firmaets registreringsnummer er 16501780. Cavitas tandforsikring OÜ er autoriseret til at udøve regulerede aktiviteter i overensstemmelse med tilladelserne givet af FSA i henhold til Insurance Activities Act 2004. Du kan tjekke dette i FSA’s register ved at besøge FSA’s hjemmeside www.fi.ee /index.php?id=466 eller ved at kontakte FSA +3726680500. Cavitas tandforsikring OÜ har rettigheder til at handle i Spanien, Danmark, Polen og Estland.
Cavitas dental insurance OÜ er specialist i Tandforsikring og ydere forsikringsformidling udelukkende med internationale A-Rated forsikringsselskaber. I Danmark bruger vi det franske Vyv som med 9 millioner kunder er en af Frankrigs største forsikringsselskaber. Vyv er medlem af garantifonden i Danmark.

Vores privatlivspolitik og andre dokumenter

Fortrolighedspolitik

Cookie politik

Klage
procedure

Mægleraftale

da_DKDanish